16 maart 2018 MANdolinMAN & Limbrant samen tegen Kanker

Limbrant

Op vrijdag 16 maart organiseren de orkesten MANdolinMAN en LIMBRANT een benefietconcert ten voordele van ‘Kom op tegen Kanker‘. Het evenement vindt plaats in de parochiezaal van Nederokkerzeel (achter de kerk) en begint stipt om 20u. De inkom is gratis, maar men kan een bijdrage deponeren aan de ingang.

Beide orkesten zijn goed bekend in ons land en zelfs ver buiten onze grenzen. MANdolinMAN stond al op het podium in Frankrijk, Spanje, Denemarken, Finland, Canada en Brazilië. LIMBRANT was al te gast in Tsjechië, Bulgarije, Zweden, Oostenrijk, Rusland (4x), New York, Wit-Rusland, Armenië en Oezbekistan.

Beide groepen halen hun repertoire hoofdzakelijk uit de Brabantse volksmuziektraditie. Het is de eerste keer dat ze het podium delen, en verschillende nummers samen zullen uitvoeren. En er is nog meer: een aantal kinderen van de lagere school Het Klimtouw zullen een paar nummers begeleiden met hun kleppers (dat wordt hilarisch!). Ook het zaalcomité verleent zijn medewerking en zorgt voor drank tijdens de pauze en na het concert.

MANdolinMAN: Dirk Naessens (mandoline), Maarten Decombel (mandocello), Andries Boone (mandoline & mandola), Peter-Jan Daems (mandoline).

Limbrant 1

LIMBRANT met Hubert Boone

LIMBRANT: Katia Verheyen (dwarsfluit), Veerle Houdart (klarinet), Aag Dereymaeker (viool), Geert Verhulst (contrabas), Patrick Janssens (accordeon), Hubert Boone (viool).

Vrijdag 16 maart Parochiezaal Nederokkerzeel om 20u stipt!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s