Accommodatie

Grote zaal

De grote zaal is een polyvalente zaal met een houten podium. In de zaal is een volledig uitgeruste toog ter beschikking. De zaal heeft een capaciteit van 120 personen (aan tafels gezeten) en 250 personen (staand). Stoelen en tafels zijn ter beschikking, al moet er voor grotere feesten bijkomend materiaal worden voorzien.  De uitgang naast het podium geeft uit op een terras en de speeltuigen voor de kinderen.

Keuken

De keuken is totaal vernieuwd en opnieuw in gebruik sedert  1 november 2018. De keuken kan mee gehuurd worden en is uitgerust met grote frigo en diepvriezer, gasvuren en grote friteuse. Eveneens ter beschikking: een industriële vaatwasser en een combi oven (bakken en stomen / 7 GN platen). Alle keukenmateriaal zoals borden, soepkommetjes, bestekken, pannen en potten,…. zijn beschikbaar.

Kleine zaal

Met de keuken werd ook de kleine zaal totaal vernieuwd. De kleine zaal bevindt zich achter de keuken en naast het podium, het is een aangenaam zaaltje, bruikbaar voor vergaderingen en kleinere feesten tot 40 personen.

Hier zie je enkele foto’s van de zaal en de accommodatie.

Het grondplan na fase 1 van de renovatie:

grondplanRenovatie1